الوسط الفني

رضوى الشربيني تتكلم بجرأة في “أنا والقناع”.. وما سبب طلاقها؟

خرجت رضوى الشربيني في لقاء حواري صريح وجريء تحدثت فيه عن أنها عدوة “أشباه الرجال”، كما تطرقت في اللقاء إلى زواجها وانفصالها، مؤكدةً أنها لم تندم على زواجها.

وحلّت رضوى الشربيني ضيفةً على برنامج “أنا والقناع” الذي تقدمه منى عبد الوهاب على قناة الحياة، وخلال اللقاء أكدت أنها تزوجت عن حب، وقالت: “أنا كنت ساعتها حاسة انه طبعاً حب، أنا ما قدرش أتجوز حد ما بحبوش ولكن لما كبرت أدركت انه اعجاب شديد جداً”، وأضافت “والله ما ندمت، الجواز ده أثمر عن أحلى حاجة في حياتي”، وتابعت: “أنا أتوجع كل يوم علشان يبقوا عندي بناتي.. ولو عاد بيّ الزمان حتزوجه برضه”.

وقالت رضوى أنها اكتشفت نفسها بالزواج، حيث صرحت: “اكتشفت نفسي.. لقيت انسان مش قابل يعيش العيشة دي.. الوجع كان كتير وقسيمة الطلاق مش وجع، القسيمة دي بتبقى النتيجة، وانا ما توجعتش علشان مسكت قسيمة الطلاق توجعت علشان أوصلها”، واعتبرت أن الطلاق في حال كان الدواء لن يؤلم المرأة، ان كانت مقتنعة بذلك.

وعن سبب الطلاق الذي لم تفصح عنه سابقاً، عللت عدم التحدث عن الأسباب بالأسباب التالية: “أنا عندي بنتين بيحترموه جداً وعيب ان أنا أعمل ببناتي كده”، وسألت: “ايه الفايدة أو الميزة ان أقول أنا اطلقت ليه؟”.

رضوى الشربيني: “أنا عدوة أشباه الرجال”

ردت رضوى على تهمة أنها عدوة الرجل، قائلةً: “أنا جيت في الدنيا بسبب راجل وأخويا راجل”، وسألت: “عدوة الرجل أو عدوة أشباه الرجال؟”، موضحةً: “الكائن الي بيضرب مراته كل يومين تلاتة علقة سخنة، ده ينفع يتقال عليه راجل؟ لاء.. الراجل الي بشغل مراته وهو قاعد مراته بالسخرة ويخليها تصرف عليه دي ينفع نقول عليه راجل؟ لاء.. الراجل الي بيعشم دي ودي بالجواز ويضحك عليهم كلهم وما يتجوزش ولا وحدة فيهم، ينفع نقول عليه راجل؟ لاء.. الراجل الي تجوز وحدة وما حصلش ما بينهم نصيب، ويبقى بجرجرها على المحاكم تروح علشان تمد ايديها تشحت حقها وتجيب قوتها وقوت ولادها.. ده اسمه راجل؟.. كل دول بالنسبة لي دول أشباه الرجال”.

ما الذي أبكى رضوى رغم قوة شخصيتها على الشاشة؟

رغم أنها تبدو قوية على الشاشة ولكنها لا تنكر أنها تبكي كثيراً، وقالت رضوى الشربيني: “علشان كل الناس واخديني عني صورة ان أنا المرأة الحديدية الي بلا مشاعر وبلا شعور”، وشعرت في تلك اللحظة بغصة وقد دمعت عيناها وتابعت: “بعد ما أمي توفت الحياة اختلفت خالص.. بقيت بعيط أوي.. فهمت انه كانت دايماً تقولي تعالي هنا بوسي ايدك عشان أدعيلك، كانت تقولي أنا دعوتي شايلة عنك بلاوي”.

أما القناع الذي أسقطته عن وجهها فهو قناع المجاملة.. أما القناع الذي ترغب بوضعه هو قناع ابنتها تمارا، وأوضحت: “تمارا فيها كتير مني، شقية قوي، ذهنها حاضر، بتعرف تتكلم وبتعرف تتصاحب مع الناس.. وتيا الكبيرة هي الي علمتني الحياة.. تيا وتمارا هما حياتي”.

المصدر: ET بالعربي

صفحتنا على فيس بوك – قناة التيليغرام – تويتر twitter
اظهر المزيد

مقالات ذات صلة

زر الذهاب إلى الأعلى